JULIA'S GRONINGEN

JULIA'S GRONINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Groningen. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 16:53 lekkere carbonara !
3 mei 2022 om 9:20 heerlijke Carbonara en aardige bezorgster !
29 apr 2022 om 11:25 Pasta was smaakloos, extra spekjes zaten er niet bij. Normaal altijd super goed maar laatste tijd niet.
28 apr 2022 om 21:29 Pasta zat weinig smaak aan. Ik had tomaatjes extra besteld maar er stond niet bij dat dit gedroogde tomaten waren..
26 mrt 2022 om 14:34 Snelle en dure bezorging. De pasta vult niet echt, na de portie nog wat meer eten opgezocht. Met toppings enz. wordt het geheel al gauw nogal prijzig en voor dat geld eet je elders veel groter.
6 feb 2022 om 16:26 Misschien miste de nostalgie van het treinreizen of is het niet meer wat het geweest is, maar hoe dan ook: dit was niet lekker. Flauw van smaak, weinig ingrediënten en in de carbonara zat zo veel lente ui dat het smaakte naar prei. Jammer!
31 dec 2021 om 19:43 Bezorging was eerder dan de tijd die ik had aan gegeven. Toppie!!! Maar de pasta daar in tegen smaakte totaal niet naar pesto! De smaak van de pasta kon ik ook niet plaatsen…
21 dec 2021 om 21:19 prima, op tijd, heerlijke pasta !
17 okt 2021 om 15:19 Niet meer zoals de pesto pollo in de eerdere jaren, jammer.
5 okt 2021 om 22:00 extra spinazie besteld, maar 3 blaadjes spinazie te zien. opbellen en uitleggen, antwoord "ja mevrouw, dat regelt u maar met thuisbezorgd, daar doen wij niks mee". Ieder ander fatsoenlijke eet eettent zou het zelf oplossen, klant tevreden houden
27 sep 2021 om 6:42 Bestelling was verwisseld. Had helaas ook iets wat ik echt niet lekker vond. Moest dit aangeven bij thuisbezorgd (???) zodat ze via hen misschien iets van garantie kon geven voor de volgende keer. Vaag verhaal
7 sep 2021 om 19:35 The Arabiata is sooo good and the delivery guy was sweet ✨